Vožnja u spomen stradalom dečaku (Foto)

Članovi novosadskih moto-klubova održali su danas simboličnu, protestnu vožnju, zbog smrti dvanaestogodišnjeg dečaka kojeg je prošle nedelje na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja ubio motociklista.
Članovi novosadskih moto-klubova održali su danas simboličnu, protestnu vožnju, zbog smrti dvanaestogodišnjeg dečaka kojeg je prošle nedelje na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja ubio motociklista.

Vožnja je održana, uprkos lošem vremenu, a okupilo se nekoliko desetina bajkera iz novosadskih klubova, kao i iz još nekih mesta u Vojvodini. Trasa kojom su vozili išla je od Alibegovca, kod prostorija moto-kluba ''Braders'', prošli su Bulevarom oslobođenja i parkirali se na taksi stajalištu u Ulici Modene. Odatle su krenuli peške do Trga slobode, gde su, ispred spomenika Svetozaru Miletiću, zapalili sveće u spomen tragično nastradalog dečaka.

Članovi novosadskih moto-klubova oštro su osudili divljanje pojedinačnih motociklista, ističući da žele da pošalju poruku da nisu svi bajkeri isti i da za one koji divljaju i nemaju saobraćajnu kulturu, ne sme da bude tolerancije.

  • Detelinara

    26.07.2010 15:07
    sitnicar gresi
    Ne slazem se sa sitnicarem jer je policija cekala kolonu motociklista koji su isli da odaju pomen decaku u centar radi obezbedjivanja iste.tako i da su hteli nisu mogli,a i da jesu ne mogu im nista.
    Tako da nemojte tvrditi nesto sto ne znate jer ko zna sta ce na kraju ispasti od vasih dezinformacija!!

    Bajker iz kolone.
  • Sitničar

    26.07.2010 12:09
    Dični saobraćajci!
    U nedelju, negde oko podneva, išao sam kolima preko mosta Slobode. Na suprotnoj traci, iz pravca Mišeluka, dvojica saobraćajaca na vespama (koje im grad kupio), veselo ćeretaju, a jedan dilber sa motorčinom se stuštio niz
    most, pred semaforom je malo usporio (na jedno 80-90 km/h)i prozujao pored ovih mučenika saobraćajaca, kao pored turskog groblja! A ova dvojica nisu ni trepnuli, što bi prekidali svoje zezanje zbog jednog motoraša!
    Ništa se nije promenilo, jedan mali život je ugašen, jedna porodica zavijena u crno...Policija i dalje više vodi računa o pregoreloj sijalici, ili fluo prsluku, a ne o pravoj bezbednosti!
  • Adice

    26.07.2010 08:14
    podrška
    @ uncut
    Podržavam okupljanje i demonstracije zbog očajnog rada policije u svim sferama !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti