Putin u Novom Sadu zatvorio vrata

Bife "Putin", koji je letos otvoren u Pašićevoj ulici je zatvoren, saznaje 021.rs.

Bife "Putin", koji je letos otvoren u Pašićevoj ulici je zatvoren, saznaje 021.rs.

Ovaj ugostiteljski objekat, prema rečima ljudi zaposlenih u okolnim lokalima, prestao je da radi pre nekoliko dana, a već su došli novi radnici koji prostor uređuju za novog zakupca.

Podsetimo da je otvaranje bifea Putin u centru Novog Sada pre nekoliko meseci bila vest koju su propratili i pojedini svetski mediji.

Za ovih nekoliko meseci, Bife Putin se našao i u medijima zbog proslave rođendana ruskog predsednika Vladimira Putina, a iz bifea su poslati i autobusi ka Beogradu kada je ovaj državnik boravio u Srbiji i prisustvovao vojnoj paradi.

Zatvaranjem bifea Putin, Pašićeva ulica je ostala bez jednog velikog imena svetskog političara, ali i dalje tu ostaje restoran "Čerčil" koji se nalazi nekoliko metara dalje.

  • 05.03.2015 20:44
    A kada ce "Krajina" da se zatvori, nikada. No dobro barem malo radosti u ovom cabru gde su se strmoglavili svi divljaci iz bivse.
  • ovdasnji

    05.03.2015 20:38
    pogledajte moje komentare
    od letos-nece dugo !
    treba li su ga nazvati franc ferdinand ili tereza,nesto sto je cenjeno na ovim prostorima !!!
  • sns

    05.03.2015 17:38
    Ovako ce uskoro i jedna politicka stranka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti