Nema odgovora za bicikliste

Tri sedmice nakon protesta biciklista da im se dozvoli prolaz kroz centar grada, iz Gradske kuće nema nikakvog odgovora na peticiju koju je potpisalo 200 ljudi.

Tri sedmice nakon protesta biciklista da im se dozvoli prolaz kroz centar grada, iz Gradske kuće nema nikakvog odgovora na peticiju koju je potpisalo 200 ljudi.

Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, Siniša Bubnjević, kaže da peticija nije stigla do njega, ali i da misli da je iscrtavanje biciklističkih staza po pešačkoj zoni nemoguće. Prema njegovim rečima, to bi značilo da bi tuda trebalo da prolaze i motori, pa "tada ne bi ni bilo pešačke zone".

Ukoliko ne dobiju odgovor iz Gradske kuće, biciklisti su najavili dalje aktivnosti i proteste.

  • pera

    06.03.2012 16:13
    5000 za voznju bicikla u pesackoj zoni i to neadek
    mora da se navucu plate za birokratiju brate ,to su nasi realni izvori`kazne !!! 5000 hiljada sto sam usao u pesacku zonu biciklom u Pirotu a da nije bilo nikakvog znaka !!! policajac mi kaze znak je na drugom kraju pesacke zone ??? jedan znak a tri ulaza ???
    lici mi na bugarsku policiju koja stavi znak da sakupi za pivo . neka nam je bog na pomoc .
    sanjao sam da zivim u zakonom uredjenoj drzavi da znam sta mogu a sta ne a ono mrak !
    bar pesaci da idu normalno .volovi se bolje krecu !
  • piplfoks

    03.08.2010 08:41
    Ja se vozim i dalje a za kazne me bole đon. A isto tako me bole i za one što misle da je Zmaj Jovina igralište za trogodišnju decu, dok pijuckaju kafu u istim onim baštama zbog kojih ni biciklisti ni pešaci ne mogu pošteno da prođu.
  • Vaskez NS

    29.07.2010 12:09
    Sećam se...
    ...jedared kao mali dok sam vozio bicikl po trotoaru oko svog bloka, neki stari čika me nagrdio zbog toga. Meni je bilo jako krivo jer nisam imao gde drugo da vozim a bojao sam se da vozim po drumu gde ima automobila. Elem, dame i gospodo koji volite svoju decu - pa i oni će jedared da nauče voziti biciklo, i mnogi će to zavoleti. A jednog dana će i vaša deca porasti. Zar ne želite da im vi već sada obezbedite prolaz kroz centar grada ili ćete biti mirniji ako budu morali da biciklom voze tam' gdi idu i veliki gradski autobusi i kamioni ? Hm ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti