Uskoro rušenje 40 ruina

Niko od vlasnika 40 popisanih ruševnih objekata u Novom Sadu nije se odazvao na apel Građevinske inspekcije da te građevine saniraju ili dovrše.
Niko od vlasnika 40 popisanih ruševnih objekata u Novom Sadu nije se odazvao na apel Građevinske inspekcije da te građevine saniraju ili dovrše.

Zbog toga su gradske vlasti donele odluku da se ti objekti poruše ili poprave, a računi dostave vlasnicima. Najveći problem je to što su vlasnici ovih kuća uglavnom nepoznati ili ne žive u Srbiji, a neke građevine su i u postupku ostavinske rasprave.

Sem dve-tri kuće koje je vlasnik u međuvremenu obezbedio, preostale služe kao deponije i okupljališta beskućnika i narkomana.

  • 31.07.2010 06:23
    Istina je da ima napustenih objekata i da vlasnici nisu u Srbiji, ali takodje ima i druge vrste "napustenih"objekata, to su objekti koji su imali stanare/koji su sticajem prilike dobili stanove od drzave a vlasnici koji nisu bili podobni po raznim osnovama/ preduzimac-investitor je sa tim vlasnicima stanova sklopio neki ugovor, stanari se iselili a investitor nije zavrsio zapocet posao-izgradnju novog objekta i eto bar 99% "napustenih" objekata, i sada ce grad rusiti te objekte o "svom"trosku..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti