Parking u Branimira Ćosića još nije gotov

Uprkos najavama da će sređivanje privremenog parkinga u Ulici Branimira Ćosića biti završeno do kraja prošle nedelje, radovi još traju, a u "Parking servisu" ne mogu da preciziraju kada će sve biti gotovo.
Uprkos najavama da će sređivanje privremenog parkinga u Ulici Branimira Ćosića biti završeno do kraja prošle nedelje, radovi još traju, a u "Parking servisu" ne mogu da preciziraju kada će sve biti gotovo.

Portparol ovog preduzeća, Radovan Jeknić, kaže za Radio 021 da su radove usporili manjak radnika, a potom i neočekivano velika kubikaža nasute zemlje koja treba da ispravi teren. "Nastavljamo, dakle ljudi danas tamo rade, radiće i tokom sledeće nedelje, sve je u procesu izgradnje, a mi nemamo neki konkretan rok do kog parking treba da bude završen, ali nastojimo da to bude što pre", kaže on.

Uskoro treba da počne nasipanje tucanika i njegovo sređivanje na ovom parkingu, a Jeknić ističe da dinamika radova zavisi i od dobavljača potrebnih materijala. Ovo parkiralište imaće 150 mesta, a trebalo bi donekle da reši dugogodišnji problem nedostatka parking mesta u Ulici Branimira Ćosića i okolini.

  • sosa

    01.08.2010 09:15
    Mogao bi gospodin Jeknić da obiđe svoj parking danas da vidi kako je nasut, s obzirom na jučerašnju obilnu kišu, lepo se vidi gde su loše poravnali i nasuli...leže bare...eto, neka mu stučna majka priroda odradi posao, kad već nema dovoljno readnika, stručnih!
  • зумбул

    31.07.2010 19:23
    страшно
    Страшно да страшније неможе бити.Питам се да ли тај господин Јекнић уопште одлази на посао, пошто стално лупа неке глупости које немају везе с мозгом.Питам се да ли он уопште зна где се налази улица Бранимира Ћосића, која ће то бити зона, како може да се плаћа паркинг, шта значи повлашћена станарска картица и ко може и где да је купи,колика је цена и тд..Сигуран сам да неће знати да одговори на дата питања.
  • AGK

    31.07.2010 13:39
    Nedavno sam bio kod prijatelja Svedskoj. Ta drzava ima stanovnika koliko i Srbija i veoma priblizan broj automobila kao Srbija. U najvecem spicu tokom dana ni pola kapaciteta parking mesta u gradu nije popunjen, zvrje prazni ne zato sto se oni tamo ne vozikaju kolima nego zato sto su novcem koji uzimaju od gradjana izgradili infrastrukturu u korist tih istih gradjana. Svaka zgrada ima mnogo vise izgradjenih parking mesta nego sto ima stanova istoj tako da stanari imaju gde da se parkiraju kao i njihovi gosti i jos ostane pride nekoliko parking mesta prazno da se nadje ako slucajno zatreba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.