Odluka o radnom vremenu kafića daleko od usvajanja

Odluka o promeni radnog vremena lokala neće uskoro biti doneta i pored više puta datih najava u protekle dve-tri godine, saznaje 021.rs u Gradskoj kući.

Odluka o promeni radnog vremena lokala neće uskoro biti doneta i pored više puta datih najava u protekle dve-tri godine, saznaje 021.rs u Gradskoj kući.

Kako nam je izjavio član Gradskog veća zadužen za privredu Goran Sečujski radi se na potrebnim dokumentima, ali se za sada ne može govoriti o preciznim rokovima.

"Trenutno se radi na odluci o akustičkom zoniranju Novog Sada kojom ćemo definisati nivoe buke po zonama, kako to predviđa Pravilnik o metodologiji za određivanje akustičkih zona. Kada se napravi konačan predlog ove odluke, moći ćemo da završimo aktivnosti na odluci o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i odluci o radnom vremenu trgovinskih i zanatskih objekata. Nakon toga ćemo ići na javnu raspravu o tri odluke, a za  sada se ne može govoriti o preciznim rokovima", naveo je Sečujski.

Kako je ovoj lokalnoj vlasti ostalo manje od godinu dana do izbora, sve je izvesnije da će odluka o radnom vremenu kafića i klubova čekati naredni saziv lokalne vlasti.

  • 06.05.2015 11:36
    Bezobrazluk i bahatost
    Kakav je to grad kulture kada ga gradjani tuze zbog uskracivanja osnovnih ljudskih potreba Ustavom zagarantovanih, pravo na miran san, zdravlje, zdravu zivotnu sredinu itd.?! Kakvo akusticko zoniranje? Kakvo vise cekanje godinama, laganje i odlaganje i prebacivanje odgovornosti? Cinjenicno stanje je da ljudi ovde zive, tj. pokusavaju, dok nas gradska vlast sa ugostiteljskim lobijem urnise i unistava nase zdravlje i zivote! SRAMOTA!!!
  • covek

    06.05.2015 10:22
    Dok se u normalnim drzavama vodi racuna o zaposljavanju , razvoju tehnologije , izgradnji industrijskih kompleksa dotle je kod nas najveca briga - kafic .
  • ll.

    06.05.2015 10:16
    Zbog silne brige o radnom vremenu kafica ja nocima ne spavam normalno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.