O zapošljavanju mladih uz koktele

Obeležavanje Međunarodnog dana mladih nastavlja se danas promocijom programa "Zapošljavanje mladih" od 20 sati do 22 časa na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića.
Obeležavanje Međunarodnog dana mladih nastavlja se danas promocijom programa "Zapošljavanje mladih" od 20 sati do 22 časa na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića.

Svi koji se budu uključili u akciju, uz dobru muziku moći će da se osveže ukusnim bezalkoholnim koktelom.

Zapošljavanje mladih jedna je od jedanaest oblasti koje su obuhvaćene Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada.

Mladi uključeni u rad ove radne grupe, uz pomoć volontera i volonterki, pokušaće da mladim Novosađanima i Novosađankama prikažu svoj rad u proteklih nekoliko meseci, upoznaju ih sa problemima koje su izdvojili i predlozima za njihovo rešavanje, kao i da ih informišu o ključnim temama vezanim za oblast zapošljavanje.

  • 24.08.2010 16:29
    kako mladi mogu da se zaposle u javno komunalnom preduzecu pa da idu na radnicke sportske igre i na seminare i PR
  • 24.08.2010 12:26
    dok paraziti lokaju na drzavni racun ti mladi o kojima se brinu rade u pekari na +40 za 15.000 dinara, ako im ove sljokadzije nepomognu niko nece

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti