Besplatna škola računara za samohrane majke

Građansku školu računara koju od septembra organizuje Mesna zajednica Sonja Marinković samohrane majke će moći da pohađaju besplatno.
Građansku školu računara koju od septembra organizuje Mesna zajednica Sonja Marinković samohrane majke će moći da pohađaju besplatno.

Ostale polaznike starije i srednje generacije škola će koštati 5. 900 dinara i moći će da se plati na rate. Za penzionere i nezaposlene na ovu cenu važi popust od 10 odsto.

Nastava će biti organizovana u dve smene, prepodnevnoj od 10 do 11 i 30 časova, i u poslepodnevnoj, od 17 sati  do 18 sati i 30 minuta. Po jedno mesto u svakoj grupi polaznika rezervisano je za samohrane majke koje ovaj kurs ne plaćaju.

Nastava počinje u sredu, 1. septembra. Ostale informacije mogu se dobiti u Mesnoj  zajednici Sonja Marinković, na Keju Žrtava racije broj 4, ili na telefon 457- 538 .

  • aleksandra perovic

    02.09.2010 17:31
    hvala
    hvala bogu da se i neko setio nas ja imam 34 god sina od 14 radim non stop mozemo reci da cesto i gladujemo drzava nam nikakvu pomoc nije dala,a ja sada kada sam najpotrebnija svom sinu nisam kuci jer moram da radim.trebalo bi neko udruzenje da povede racuna malo vise o tome a posle kada nam deca postanu problematicna svi ih odbacuju a mi smo zene u problemu pa cesto ostanemo i bez posla.nadam se da ce mnoge majke pronaci sebe.hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti