Klizište odnosi put na Ribnjaku

Donji put na Ribnjaku počeo je da se obrušava, pa je moguće da ova saobraćajnica u potpunosti bude prekinuta.  
Donji put na Ribnjaku počeo je da se obrušava, pa je moguće da ova saobraćajnica u potpunosti bude prekinuta.

Prema rečima jednog od slušalaca Radija 021, do obrušavanja zemljišta pored puta došlo je pre skoro tri meseca. On dodaje da su nadležni tada izašli na teren, ali da potom nisu ništa uradili, tako da šteta postaje sve veća: "I već se skoro do pola širine asfalta obrušilo. I ide dalje. Jednostavno tu je sve veća i veća provala i krajnje je vreme da se to zaustavi."

Naš slušalac dodaje da su ovakvim stanjem ugroženi svi stanovnici Ribnjaka. "Jer je to glavni put pored Dunava, koji ide skroz ispod mosta u Kamenički park. Alternativa za građane Ribnjaka bilo bi da se otvori put kroz Kamenički park, koji je zatvoren još od izgradnje mosta, a ni to nadležni ne rade. Postavlja se pitanje, šta se čeka", kaže on.

Podsetimo da je Gradska uprava za saobraćaj krajem maja donela rešenje o privremenoj zabrani saobraćaja na delu Donjeg puta u Ribnjaku, a razlog zabrane bilo je pokretanje klizišta nakon obilnih padavina. Tom prilikom utvrđena su oštećenja i obrušavanje ivičnjaka u približnoj dužini od oko 20 metara, dok je klizanje kosina utvrđeno na dva i po puta većoj dužini. (D.S.)

  • Kojot

    25.08.2010 23:35
    Amidža javi se!
    ...Legendi!
  • Adzija

    25.08.2010 16:18
    Ima jos cigala na DJavi...
    Malo su bile one cigle iz bedema sa tvrdjave, opet klizi...
  • dragoljub

    25.08.2010 06:38
    geometar
    Nije Naprednjak i doživotni poslanik Tošković sagradio jednu kuću, već tri (3), Jednu sebi, jednu sinu i jednu za ćerkicu. Ali ima samo jedan bazen. Vidi se da ne vodi računa o higijeni. E i obzidao je kuću bedemčinom valjda zato što je mladost proveo na Kosovu pa ostali recidivi od šitarskog komšiluka. E još da svi penzioneri kao i Vučeta Tošković mogu da voze mercedes i imaju još i stančić od 150m2 kod građevinske Škole, a u staroj garaži još jedan auto, motorcikl i ko zna šta, možda sef?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti