Košarkaški turnir na Štrandu

Turnir u uličnoj košarci pod nazivom "AND1 Street Basket 3 na 3" biće održan u subotu na košarkaškim terenima na Štrandu.  
Turnir u uličnoj košarci pod nazivom "AND1 Street Basket 3 na 3" biće održan u subotu na košarkaškim terenima na Štrandu.

Najpre će se održati eliminacione utakmice, nakon kojih će biti odigrana revijalna utakmica VIP ličnosti. Posle toga slede takmičenja u šutiranju trojki i "Put oko sveta".

Turnir će biti obogaćen i zabavnim programom - za muziku će biti zadužen DJ Billbao, a biće organizovana breakdance experience iznenađenja i basket freestyle show. Takođe, prikupljaće se i humanitarna sredstva za najugroženije porodice sa više članova u Srbiji.

Svi zainteresovani mogu da se prijave u AND1 shopu u Železničkoj ulici broj 37 ili na telefon 021 424 584. Cena prijave po ekipi je 2.000 dinara. Više informacija o turniru možete pronaći na sajtu http://www.fantaziranje.com/

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti