Ponavlja se "Humani ponedeljak" za malog Nikolu

Danas, 14. septembra posetioci Štranda će imati još jednu priliku da pomognu u nabavci Ceragem aparata za šestogodišnjeg Nikolu Milovanovića iz Novog Sada.
Danas, 14. septembra posetioci Štranda će imati još jednu priliku da pomognu u nabavci Ceragem aparata za šestogodišnjeg Nikolu Milovanovića iz Novog Sada.

Zbog lošeg vremena, poseta plaži prošlog ponedeljka bila je slaba, tako da je prikupljeno nešto više od 20.000 dinara.

Podsetimo da Nikola boluje od cerebralne paralize i da od trećeg meseca života ide na fizikalnu terapiju. Redovnim vežbanjem dečak je počeo da sedi i puzi i veoma je aktivan. Da bi samostalno stao na noge, neophodna mu je terapija Ceragem aparatom. Kao posledica teškog porođaja i nedostatka kiseonika, Nikola kasni u psihomotornom razvoju.

Trenutno pohađa vrtić u okviru ŠOSO "Milan Petrović", a više pročitajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti