Motins ponovo radi

Zaposleni u "Motinsu" sutra će početi da rade, budući da su nakon dvonedeljnog štrajka ispunjeni njihovi zahtevi.
Zaposleni u "Motinsu" sutra će početi da rade, budući da su nakon dvonedeljnog štrajka ispunjeni njihovi zahtevi.

Poslovodstvo ove firme i "Vodovod" započeli su i pregovore o tome da se voda, koja je isključena zbog neplaćenih višemilionskih računa, ponovo uključi.

Podsetimo, štrajk u fabrici delova za automobile "Motins" je započet početkom avgusta, a jedini zahtev radnika bio je da im se isplate dve i po zaostale plate. Oni su štrajkovali i u januaru, kada im je obećano da će svi dugovi biti namireni do juna. Taj dogovor nije bio ispoštovan.

Motins je privatizovan 2006. godine, a vlasnik je preduzeće pod stečajem NS Don.

  • Više ne sme da curi iz česme

    29.08.2010 06:58
    Više ne sme da curi iz česme
    "da se voda, koja je isključena zbog neplaćenih višemilionskih računa, ponovo uključi"

    Dodao bih PIJAĆA voda !!! Koju nikada niko neće platiti.. I koja se samo kod nas "baca" za hlađenje u mašinskoj industriji. Pa jeftinije je da im vodovod izgradi jedan bunar nego da propaloj firmi oprašta dugove, koje će nanovo napraviti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.