Dočekali jesen za popravke u vrtićima

Tekuće održavanje tridesetak vrtića "Radosnog detinjstva" nije urađeno tokom leta, kako je planirano, pa će ovi radovi početi od jeseni.  
Tekuće održavanje tridesetak vrtića "Radosnog detinjstva" nije urađeno tokom leta, kako je planirano, pa će ovi radovi početi od jeseni. Njih bi trebalo da odobri Uprava za obrazovanje ove nedelje, kada će se znati i rezultat tendera za izvođača radova.

Direktor "Radosnog detinjstva", Borislav Samardžić, kaže za Radio 021 da će se raditi tokom popodnevnih časova ili vikendom, kada nema dece u vrtiću. "Pretpostavljam da će to biti završeno u neka naredna dva meseca, da ćemo biti u prilici da sredimo sve objekte koji su po našem spisku predviđeni za to", rekao je on.

Jedan od problematičnih vrtića jeste i "Dunavski cvet" u Ulici Ćirila i Metodija, gde je prokišnjavanje krova dovelo do štete na zidovima i parketima. Samardžić napominje da su radovi u ovom vrtiću započeti po hitnom postupku. "U tom vrtiću smo počeli sami da popravljamo, iz svojih sredstava, krov i parkete, a to ćemo sami i završiti do kraja, dok deca ne krenu u vrtiće", navodi on.

Kako kaže Samardžić, u gradu ima još nekoliko vrtića u kojima je situacija lošija, pa će oni biti prioritet. U okviru predstojećih radova u vrtićima biće popravljani krovovi, parketi i kupatila.

  • exit

    31.08.2010 06:52
    pitanje
    da li radove izvodi gp "omega"?
  • Građanin roditelj

    30.08.2010 23:43
    Neistina
    Stvarno je rukovodstvo Radosnog detinjstva sposobni. Vrtić Buba mara prokisne u decembru, zamislite sneg u decembru, dunuo vetar i naneo sneg pod limeni krov (krov nov rađen pre tri godine) i tu izjavu da gospodin Spalević, rukovodilac u Radosnom. Krov su popravljali do prvog maja, da bi krajem maja ponovo prokišnjavalo, a još i dan danas rade nešto, valda smeta sunce limenom krovu pa prokišnjava. Vaspitačice isključile struju da slučAjno ne dođe u kontakt sa vodom pa eto belaja. Daće valda ponovo Spalević neko pametno obrazloženje.
  • Tanja-roditelj

    30.08.2010 15:32
    Pozdrav vrednim vaspitacima
    Nije mi poznato o čemu gospodin Samardžić priča ali iz pouzdanih informacija sam saznala da vrtić u koje moje dete ide, "Maslačak", uredno i vrlo vešto okrečen u toku letnjeg raspusta od strane vaspitačica koje rade u tom objektu. Pa se pitam, da li vaspitačice čuvaju našu decu ili kreče posle radnog vremena. Nadam se da će za svoj trud biti nagrađene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti