Pomozimo i danas maloj Tari da dobije nova invalidska kolica

Humanitarna akcija za osmogodišnju Taru Popović iz Novog Sada, kojoj su potrebna nova invalidska kolica, biće ponovljena u ponedeljak, 28.septembra.

Humanitarna akcija za osmogodišnju Taru Popović iz Novog Sada, kojoj su potrebna nova invalidska kolica, biće ponovljena u ponedeljak, 28.septembra.

Prošlog ponedeljka za nju je sakupljeno 24.560 dinara, a cilj je da se tokom današnje akcije obezbedi ostatak novca za devojčicu obolelu od cerebralne paralize.

Dva dana Humanog ponedeljka i na Štrand festu

Tokom "Štrand festa", narednog vikenda, Zelenilo priprema veliku humanitarnu akciju. Dva dana Humanog ponedeljka organizovaće se u okviru Štrand festa, 3. i 4. oktobra, na novosadskom kupalištu.

Upravo na Štrand festu ova akcija će imati svoje veliko zatvaranje, kada će svi zainteresovani moći da budu humani i da uz druženje, tamburaše i riblje specijalitete, pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

"Prošle godine smo sakupili 858.000 dinara za lečenje i negu petoro dece, a tokom ove sezone čak 1,9 miliona dinara za 14 dece", kaže portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić.

Pored kulturno-umetničkog i zabavnog programa, prodajne etno izložbe i izložbe turističkih organizacija Vojvodine, posetioce prvo veče očekuje i vatromet na vodi.

Ulaz na festival biće slobodan.

  • Sremac

    28.09.2015 08:10
    Pa zar Grad nije u stanju da izdvoji nesto novca za kolica ? Pa mnogi delegati u skupstini vise trose pricajuci telefonom...
  • 27.09.2015 18:03
    Pa gde su svi ti brojni humanisti i organizacije koje pomažu izbeglice strance u Srbiji? A gde su i ovi političari koji se medijski exponiraju kao humanisti prema izbeglicama? Ah da, svi oni su humani samo sa strancima i pomažu samo strance.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti