Radnici bi da rade, ali nema vode

Radnici Motinsa, nijh oko 400, prekinuli su štrajk koji je trajao duže od 20 dana, ali fabrika i dalje ne radi, jer joj je isključena voda.

Radnici Motinsa, nijh oko 400, prekinuli su štrajk koji je trajao duže od 20 dana, ali fabrika i dalje ne radi, jer joj je isključena voda.

Kako za Radio 021 kaže predsednik sindikata tog preduzeća, Dragan Vasić, zahtevi radnika su ispunjeni i njima je isplaćena junska zarada, kao i deo regresa iz 2008. godine.

"Mi smo tu, mašine zuje, ali je to što nemamo vode veliki problem i ne možemo da počnemo da radimo. Tu je ugrožena bezbednost ljudi, nemamo vode ni da pijemo, a kamoli za mašine i proizvodnju" izjavio je Vasić.

Iako su poslovodstva Motinsa i "Vodovoda" započeli pregovore o tome da se voda, koja je isključena zbog neplaćenih višemilionskih računa, ponovo uključi, za sada su sve hale i pogoni ove fabrike bez vode.

  • Lazarevic

    03.09.2010 17:21
    VODA
    Pa ni meni i ja sam se isupao na moru. Dosao sam malo u firmu da odmorim od vode!
  • Zarko Bajic

    02.09.2010 15:37
    Radnici bi da rade, ali nema vode
    Pa realno meni licno voda i netreba ,bio sam na moru,proveo se super a radnici sto su trazili plate bas su bez srca,nedaju mi da jos malo uzivam,meni je malo 200 hiljada mesecno ja bih josssss:)))
  • :))))

    30.08.2010 09:57
    vode nema toda ima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti