U OŠ "Sonja Marinković" od sada dve smene

Osnovna škola "Sonja Marinković" od ove godine neće više raditi u tri smene, budući da je dogradnja 6 novih učionica završena.  
Osnovna škola "Sonja Marinković" od ove godine neće više raditi u tri smene, budući da je dogradnja 6 novih učionica završena.

U novom delu nalaze se četiri nova kabineta, dok su u starom delu, odakle su izmeštene kancelarije, uređene dve nove prostorije. Ukupna površina dograđenog prostora iznosi oko 600 kvadrata.

Direktor škole, Jožef Ač, kaže da je obnova rasteretila i đake i nastavnike, kao i da će im omogućiti bolje uslove za rad i druženje. "Ja sam siguran da će posle ovih promenjenih, boljih uslova, škola ponovo vratiti svoj stari imidž, poznat po školskim rezultatima svojih učenika", rekao je on.

Dogradnja je počela prošle godine, a rokovi za završetak su više puta pomerani. Za rekonstrukciju, Grad je izdvojio 28 miliona dinara.

  • DM

    06.09.2010 13:55
    I JOŠ NEŠTO
    "I SVAKI PUT KAD VAS SLOME,MORAŠ NOV SAN DA STVARAŠ,NE SANJAJ GA U MRAKU,DOTRČI BLIŽE ZORI...IZBROJ SEBI DO DESET I TO U VEČNOST PRETVORI.I SVE ŠTO ŽMUREĆI SMISLIŠ OSTAĆE ZAUVEK TAKO...
  • DM

    06.09.2010 13:50
    ČESTITAMO
    VOLIO BIH DA NAUČITE "DA KAD VAS NEKO ČAČNE U OČI PLAČNE DA TO NIJE NEUTEŠNO NEGO DA OD SUZA PRAVITE KLIKERE LEPE I PROZRAČNE..."
  • 05.09.2010 03:25
    interesantno je kako sve osnovne skole imaju klimu u svakoj ucionici a kada deca dodju u srednju skolu - inkubator ucionice. Jesu onda oni veliki djaci i treba da se navikavaju na ne-uslove rada na buducim radnim mestima, al ipak su nasa deca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti