Grobovi zarasli u travu i korov

"Lisje" je poslednje košenje trave izvelo o trošku preduzeća, jer su pare za taj posao koje su izdvojene iz budžeta grada već potrošene.
"Lisje" je poslednje košenje trave izvelo o trošku preduzeća, jer su pare za taj posao koje su izdvojene iz budžeta grada već potrošene, kažu u toj firmi.

Zbog neredovnog košenja, građani se žale da su groblja obrasla u travu i korov i da sami moraju da sređuju grobna mesta, iako plaćaju uslugu održavanja, piše "Blic".

U "Lisju" tvrde da je budžetska stavka za košenje trave dosta manja u odnosu na prethodne godine. Ove godine je za taj posao izdvojeno 70 miliona dinara, što je duplo manje u odnosu na prošlu godinu.

Programom je predviđeno da se kosi tri puta godišnje, što se pokazalo kao nedovoljno.

  • Alexa

    06.09.2010 06:20
    strasno
    Nisam mogao da verujem da cu sebi priznati da je gospodja Maja Gojkovic mnogo bolje vodila grad od ovih najblaze receno sarlatana, ali to se vidi na svkom koraku!!!
  • Lela

    05.09.2010 21:23
    Činjenice
    Jedno grobno mesto košta 120.000dinara (naravno u ugovoru je i obaveza održavanja u periodu od 10 godina)
    Nemaju novca???
  • Podbarac

    05.09.2010 18:30
    a spomen groblje?
    Opet pisemo novu istoriju! Spomen groblje u NS lici na ruinu (verovatno bi neko zeleo da nikad nije ni postojalo)Zar se Grad tako zahvaljuje onima koji su zivot polozili da bi danas jedva bila citljiva njihova imena na plocama. Pitajte vecinu nasih "gradjana", a posebno ove nove i jako vazne likove koji grade rugla u samom centru, znaju li oni uopste za postojanje tog svetog mesta? E da, slikanje tamo ne donosi politicke poene

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti