Počele prijave za poslovni inkubator

Raspisan je konkurs za buduće stanare poslovnog inkubatora, koji bi trebalo da pomogne novim malim i srednjim preduzećima da razviju posao u okviru informacionih tehnologija i osamostale se.  
Raspisan je konkurs za buduće stanare poslovnog inkubatora, koji bi trebalo da pomogne novim malim i srednjim preduzećima da razviju posao u okviru informacionih tehnologija i osamostale se. Pravo učešća imaju građani koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, privatni preduzetnici koji ne rade duže od godinu dana, kao i firme osnovane pre manje od godinu dana.

Direktor VIP fonda, Branislav Bugarski, kaže za Radio 021 da bi zgrada trebalo da bude useljena do polovine oktobra, kao i da kašnjenje konkursa nije drastično. "Mi smo namerno pomerili taj javni poziv, jer nema nikakvog smisla da ga objavimo početkom jula kada su svi na godišnjem odmoru. Nama je cilj da što šira javnost zna da mi počinjemo sa tim projektom", ističe on.

Poslovni inkubator se nalazi na 418 kvadrata u ulici Vojvođanskih brigada. Konkurs je raspisan za 10 do 15 firmi, koje će prostor koristiti tri do pet godina. Zainteresovani se mogu prijaviti do 25. septembra i to isključivo putem web sajta Poslovnog inkubatora Novi Sad.

  • juliet's muffin

    05.10.2010 11:14
    veličanstvenija je
    Tvoja glupost. Zato i jesmo tu gde smo, zbog gomile mlitavih, lenjih ljudi kojima je svaki tuđ pokušaj da nešto urade sa sobom "mlaćenje prazne slame".
  • 12.09.2010 14:30
    kakvo velicanstveno mlacenje prazne slame

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti