Fasada na Ekonomskoj školi će biti sanirana

Grad će obezbediti sredstva za sanaciju fasade na Ekonomskoj školi u centru grada, čiji se deo u petak obrušio na trotoar.  
Grad će obezbediti sredstva za sanaciju fasade na Ekonomskoj školi u centru grada, čiji se deo u petak obrušio na trotoar.

Kako za Radio 021 kaže član Gradskog veća za obrazovanje, Milan Đukić, za sada su izdvojena sredstva za postavljanje skela koje treba da obezbede siguran prolaz ovim delom ulice. Komisija iz Uprave za obrazovanje će u narednih nekoliko dana proceniti štetu, pa će tada biti odlučeno koji će biti obim popravke i kolika sredstva će to zahtevati.

"Najviše bismo voleli da se uradi kompletna rekonstrukcija fasade, ali videćemo da li je to moguće s obzirom na budžetske mogućnosti, a elementarni zahtev jeste bezbednost učenika. Verujem da će Grad ići u tom pravcu", navodi Đukić.

U incidentu u petak nije bilo povređenih. Podsetimo, grad je već finansirao rekonstrukciju fasade druge zgrade koju koristi Ekonomska škola, na Trgu Marije Trandafil, a ti radovi još traju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.