Zabrana prodaje alkohola pred sudom

Ustavnom sudu podneta je inicijativa za ocenu ustavnosti i zakonitosti Odluke o zabrani prodaje alkohola posle 23 sata, saznaje Radio 021.
Udruženje građana "Društvo trgovaca Novi Sad" i Aleksandar Čokorilo podneli su Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti i zakonitosti Odluke o zabrani prodaje alkohola posle 23 sata, saznaje Radio 021.

Prema njihovom mišljenju, ova odluka nije saglasna sa Ustavom Srbije i njenim zakonima.

Ustavni sud još nije doneo odluku u vezi sa ovom inicijativom.

  • pera

    10.09.2010 17:36
    unistavanje sitnih trgovaca
    Ova odluka je usmerena samo na domace male trgovinske objekte.Metro,Mercator,Tempo mogu da prodaju kad hoce i sta hoce i onda sav profit iznesu napolje.
  • micko

    10.09.2010 17:14
    kupujte sve kod miska
    najbolje da sve kupujemo kod miska,pa onda nema ulja,secera,mleka pa malo hleb poskupi,a da pijemo samo u gradonacelnikovim kafanama,jer sta ce sirotinji alkohol po noci to je samo za bogate sirotinja nek pije obdan.
  • piplfoks

    09.09.2010 18:20
    Malo kasnite, podneta je odavno, a računam da će negde do januara ova odluka biti stavljena van snage. Doduše, nije baš toliko bitno, pošto je većina prodavaca i ne poštuje, ali baš će biti lepo što će par priučenih likova iz uprave za propise biti stavljeni na svoje mesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti