Pajtić reklamira most

Završetak izgradnje mosta kod Sremske Rače danas je objavljen kao oglas u svim većim nacionalnim dnevnim novinama.

Završetak izgradnje mosta kod Sremske Rače danas je objavljen kao oglas u svim većim nacionalnim dnevnim novinama.

U oglasu koji zauzima celu stranu i koji je potpisao predsednik Vlade Vojvodine, Bojan Pajtić, osim fotografije mosta, napominje kako je Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine u potpunosti finansirala izgradnju mosta, kako bi bio zamajac ekonomskog razvoja Srema, Semberije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Podsetimo, Fond za kapitalna ulaganja je pre dva mesecqa na bilbordima i u novinama reklamirao izgradnju Urgentnog centra Vojvodine, a Pajtić tada nije umeo da kaže koliko je novca uloženo u reklamu i to je opravdao činjenicom što javnost ima pravo da zna u šta je uložen novac.

  • Lako je Pajticu

    11.09.2010 14:00
    arciti TUDJE!
    Nije Bojan Pajtic i kvazi-Vlast u Vojvodini - dala SVOJE pare - da se od njihovih pozamasnih primanja (a i mitologije) - finansira gradnja cuprije; vec su to NASE pare - pare Vojvodjana. A ima toliko vaznijih i bitnijih stvari u Vojvodini - da bi se ovako - "galantno" - trosilo na Republiku Srpsku i Srbiju. A mi bede - da vece ne mozemo biti. Najbogatije opstine u Srbiji - nisu u Vojvodini. Sto Palma nije finansirao most? Ili Lazaravac, Lajkovac, Novi Beograd - tri najbogatije opstine u Srbiji.
  • miki

    10.09.2010 05:14
    za MarkaNS
    Di vodi još je i dobar
  • dada

    09.09.2010 19:14
    Ne samo uši...
    Zanimljivo (barem meni). Kada naši kvazipolitičari udaraju po samoreklami, lažući sebe, misle da su prevarili i sve nas. Misle da svi mi, kao i njihovi poslušnici, slepo verujemo u sve sto kažu. Misle da i mi, kao i partijski poslušnici znamo samo za „istinu“ koju su izrekli njihovi politički čelnici. Svi oni zaboravljaju, da mi, za razliku od njih, imamo, osim ušiju – i oči! Osim što čujemo, mi i vidimo… Dela. Dela koja vidimo, a ne samo prazne reči i ustaljene fraze! Naše uši i naše oči, u kombinaciji sa našim pamćenjem, nisu vama u prilog. Lažite, mažite i farbajte sebe i svoje, a ne nas…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti