Aleksandar Požgaj napustio SPS

Nekadašnji direktor novosadske luke i funkcioner SPS-a Aleksandar Požgaj objavio je juče na društvenim mrežama da napušta stranku.

"Podneo sam 26. februara zahtev za brisanje iz članstva Socijalističke partije Srbije jer ne želim da budem u SPS-u kakav je", kratko je objavio Požgaj na svom Tviter nalogu.

Požgaj je pažnju javnosti privukao kada je na Fejsbuku uz svoje ime i prezime dodao titulu "konsiljere", što ga je na kraju koštalo i direktorske pozicije. Tada je na Tviteru optužio pojedine kolege iz redova SPS-a za medijsku hajku protiv njega, istovremeno se zahvalivši prvom čoveku socijalista Ivici Dačiću, koji je pokušao da ga zaštiti. 

Nakon odlaska iz Luke Novi Sad, bio je na čelu Upravnog odbora Turističke organizacije Novog Sada. Požgaj trenutno radi u firmi koja se bavi međunarodnom trgovinom, na izvozu konditorskih proizvoda na tržište Rusije.
 
U žižu javnosti ponovo je došao kada se prošle godine uključio u rijaliti šou "Parovi". Juče se na Tviteru oglasio prvi put posle pola godine ćutanja.

Požgaj trenutno radi u firmi koja se bavi međunarodnom trgovinom, na izvozu konditorskih proizvoda na tržište Rusije.

Prema nezvaničnim informacijama, ovih dana, najkasnije do četvrtka, oglasiće se da bi odgovorio na pitanje koji su uzroci napuštanja SPS i šta će dalje sa političkom karijerom.

Autor: Dnevnik

  • ns ja

    01.03.2016 16:04
    aswert@yahoo.com
    Zašto ovu ljudsku bedu, pink farmu od ljudske šupljine, zašto nešto tako jalovo i beskorisno, a istovremeno štetno, i iskompleksirano, zašto uopšte takvo nešto izlažete po novinama? Koje su vrednosne kategorije u skladu s kojima ova ljudska danguba i jada može da zasluži i jedan jedini pasus, akamoli članak u novinama? Da li proveravate da li je plebs još uvek normalan ovakvim lakmus papirom? Pa stvarno ne razumem, dokle ćete bedu i nemoral da izlažete i samim tim izlaganjem istu da veličate? Stavite neku majku, nekog odlikaša studenta, sportistu amatera, ili invalida koji se bori sa svakodnevnim preprekama u društvu, čestitog poljoprivrednika, decu u vrtiću i vaspitače sa prekobrojnom decom u grupi zbog ograničenog zapošljavanja, profesora sa državnog fakulteta, itd.. ej toliko časnih i zaslužnih ljudi da dobije prostora u medijima, a vi se uhvatili ovog neradnika i hohštaplera, homića pozera, samomsebi šmekera, "koji je on samom sebi kralj..." beda i dno
  • limanac

    01.03.2016 15:32
    banda
    sps(sramotapoštenesrbije), vreme je da spakuju "koferče" i razlaz, vide da ih centar korupcije i kriminala sns polako eskivira, posle izbora nema ni koski za njih.
  • @Coco

    01.03.2016 13:12
    Poznavalac neprilika
    U tom medjuvremenu su bas zbog njega i takvih kao on (petrovic, sevic) neradnika smenjeni svi. ceo GO SPS NS. i nema on sta da izlazi ... On je odavno iskljucen.
    Odstranjen. Smenjen. precizno u martu 2015 je odstranjen a ovo sada je performans zeljnog nicim izazvane paznje. Uostalom i nekoj TV emisiji je rekao da je sada u Dubaiu i da je tamo direktor nekog fonda ... st ace mu ond apartija :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.