Od danas dve nove noćne linije, 18a/b i 19 (red vožnje i mapa)

Dve nove noćne linije GSP-a uvode se od danas, 1. aprila.

Prva linija koja će nositi broj 18a i 18b biće kružna i uglavnom se poklapa sa trasom postojećih linija 7a i 7b i ide trasom Novo naselje – Detelinara – Centar – Liman – Novo naselje.

Na liniji 18a autobusi će ići od okretnice na Novom naselju i dalje Bulevar Jovana Dučića, Bulevar Slobodana Jovanovića, Bulevar vojvode Stepe, Ulica Kornelija Stankovića, Rumenačka ulica, Bulevar kralja Petra I , Bulevar oslobođenja, Jevrejska ulica, terminal u Šafarikovoj, zatim Bulevar Mihajla Pupina, Stražilovska ulica, Bulevar cara Lazara, Bulevar patrijaha Pavla i Bulevar kneza Miloša, okretnica na Novom naselju.

Na liniji 18b autobusi polaze s okretnice na Novom naselju i dalje Bulevar kneza Miloša, Bulevar patrijarha Pavla, Bulevar cara Lazara, Stražilovska ulica, Bulevar Mihajla Pupina, Šafarikova ulica, Jevrejska ulica, Bulevar oslobođenja, Bulevar kralja Petra I, Rumenačka ulica, Ulica Kornelija Stankovića, Bulevar vojvode Stepe, Bulevar Slobodana Jovanovića, Bulevar Jovana Dučića, okretnica na Novom naselju.

Druga linija - sa brojem 19, povezaće Klisu i Petrovaradin.

Autobusi će polaziti s okretnice linije 1 na Sentandrejskom putu i kretati se Sentandrejskim putem, Kisačkom, ulicom Jovana Subotića, Šafarikovom, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, preko Varadinskog mosta, Beogradskom i Preradovićevom ulicom do okretnice autobusa na linijama 3 i 9.

Kako će se kretati ove linije i red vožnje možete videti ispod.

Autor: 021.rs

  • Lexv

    04.04.2016 00:46
    E pa Sofija, najbolje da ti nocni bus stane ispred zgrade. Pogledaj malo bolje mapu i vidi koliko minuta treba od plave linije do podbare i kvantasa pesaka a onda pogledaj u centar mape i vidi koliko gradjana ostaju u zoni do koje treba vise od 10 minuta pesaka (izmedju Jodne banje i Satelita). Ove nocne linije su uvedene najvise zbog mladih koji izlaze uglavnom u centar. A od Zmaj Jovine do Podbare zaista moze da se i proseta.
  • MIRČETIĆ VIZI JANOŠ

    02.04.2016 12:35
    Komentar na liniju vožnje
    Gospode iz GSP sve to lepo što ste uveli nočne vožnje, sasvim ste zaboravili Telep.Kad več objavljujete ovako nešto ,objavite i cene karata za nočne vožnje da bi ljudi znali .
  • D

    01.04.2016 08:33
    Poenta nije u tome da imaš vezu od Petrovaradina do Klise, već da IMAŠ noćnu liniju koće će ići do Petrovaradina i koja će ići do Klise, kao i Naselje, Detelinara i Liman. Po meni je malo glupo što se ova druga linija skoro akroz poklapa sa trasom 7-ice, ali sam zadovoljna što uopšte ima noćne linije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti