Uhapšen razbojnik

Novosadska policija uhapsila je 35-godišnjeg Novosađanina Vladimira L. zbog sumnje da je počinio razbojništvo. On je u subotu uveče upao u prodavnicu "Iva" naoružan nožem i uz pretnju smrću od zaposlene oteo oko 5.000 dinara pazara. Prethodno su u prodavnici "Maksi -IN" na Temerinskom putu, dvojicu maloletnih razbojnika radnici naterali u beg pošto su ih istukli pendrekom.
  • novozox

    23.03.2009 03:16
    samoorganizovanje
    Da li ova vest znači da je jedino efikasno da se vlasnici organizuju i "naoružaju" toljagama, bezbol palicama, pendrecima i ostalim "alatkama" pa udri? Kada će već neko od državnih organa raditi posao za koji je plaćen? Hoće li neko makar osetiti nelagodnost što se ovakve stvari sve više dešavaju u našem gradu? Ili će i dalje biti zadovoljni što na grbači celog naroda mogu mirno sedeti u pežoima i meriti brzinu ili "hvatati" nesavesne vozače koji nisu vezali sigurnosni pojas? Jer, ima li šta važnije od takve bezbednosti u saobraćaju. A siledžije i kriminalci su tek marginalna pojava koja će se verovatno rešiti sama od sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti