Na Tehničkom pregledu od sada AMSS osiguranje i međunarodna vozačka

Svako ko želi da izradi člansku karticu Auto-moto saveza Srbije, može to da uradi i tokom redovne kontrole ispravnosti svog vozila na tehničkom pregledu.

Naime, na tehničkim pregledima "Auto-tehnika" (Stevana Mokranjca 1) i "Autonova 021" (Raška 19) može se kupiti osnovna i super članska kartu AMSS-a.

"Mi smo partneri Auto-moto saveza Srbije, a moja je preporuka da svako treba da ima bar osnovno osiguranje jer takva vrsta pomoći pomaže na putu i štedi novac prilikom kvara ili saobraćajne nezgode. Posebno bih preporučila ženama vozačima kupovinu osnovne članske karte koja pokriva usluge u Srbiji, jer se nikad ne zna kada će zatrebati pomoć u slučaju zamene gume ili nekog kvara na putu", kaže vlasnica Gordana Drageljević.

Cena osnovne članske karte je svega 600 dinara za godinu dana, dok godišnja super članska kartica košta 2.000 dinara i obuhvata besplatne usluge u Srbiji i Evropi. Njom je obuhvaćeno šlepovanje u slučaju kvara do 100 km odnosno do najbližeg servisa, šlepovanje u slučaju nezgode sa neograničenom kilometražom, tri popravke vozila na putu do 40km, refundaciju troškova hotelskog smeštaja do 3 dana u slučaju saobraćajne nezgode i refundacija troškova prevoza autobusom u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode.

Treba dodati i da vozači na tehničkom pregledu "Auto-tehnika" od skoro mogu izvaditi i međunarodna dokumenta, tj. međunarodnu vozačku dozvolu i međunarodnu ponomoć pod uslovima i cenama AMSS.

  • Neko

    12.05.2016 15:21
    Fala ali nikada više AMSS - imao sam osnovnu karticu koja mi je isticala za mesec dana. Kako sam planirao put u inostranstvo želeo sam da kupim super karticu (da poništim osnovnu i započnem korišćenje super kartice od njenog datuma izdavanja) - dobio sam odgovor - "Ne može, jer vam još uvek važi osnovna. Možete uzeti super karticu po punoj ceni, ali će vam ona važiti do isteka osnovne, odnosno samo mesec dana."
    Dakle potpuno nebulozna ponuda a orjentisanost ka klijentima je ravna nuli. I da ponovim - hvala ali nikada više.
  • w

    12.05.2016 14:35
    Godinama unazad sam uzimao super karticu, nikad mi nije zatrebala, sve do letos, kada mi je stao auto na jednoj planini u Srbiji na 30 km od prvog grada. Kada sam ih pozvao rekli su mi, vikend je, majistori u blizini ne rade, pa jedino vas možemo šlepati kući. Nema veze što sam ja ponavljao na osnovu simtoma da je verovatno bezazlen kvar koji se može otkloniti brzo, a da ja alat nemam, operater je ostao pri svom. Majstora nema, samo šlepanje dolazi u obzir. Sam sam našao majstora koji je kvar otklonio za minut, a njihovu karticu mogu da stave tamo gde sunce nesija., ja ubuduće ću kupiti od konkurencije
  • munja

    12.05.2016 14:31
    Međunarodna vozačka dozvola vam ne treba nigde u Evropi i svetu ako imate plastičnu. To je samo varka AMSS-a da vam uzme novce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti