FOTO: Građanima Ledinaca zabranili da čiste smeće, a niko drugi neće to da radi

Ledinčani su ogorčeni što i dalje nije rešeno pitanje održavanje čistoć tog naselja.

Kao primer nebrige oni navode situaciju kod Doma kulture, gde sa nalazi i dečije igralište. Na ovom prostoru, uprkos naporima meštana, stalno ima smeća.

Meštani Novih Ledinaca su 021.rs poslali i fotografije od danas ujutru podsećajući da se ni posle dva meseca nije rešilo pitanje održavanja ovog prostora. Naime, pre dva meseca meštani su pokušali da urede ovaj prostor, ali ih je u tome sprečila komunalna policija.

"Danas ovaj prostor izgleda ovako. Kome je u interesu ovakvo stanje? Što se tiče lokalne (seoske) i gradske vlasti, stanje se nije menjalo", navode Ledinčani za 021.rs .

  • Boki

    27.05.2016 12:52
    *ebaji ga, a đe sad' da pečemo vola na ražnju u Ledincima?
  • ledincanin

    27.05.2016 12:51
    Doselio sam.se iz grada u ledince misleci da je zivot u selu jednostavniji, ali... Smrad koza, ovaca i krava u letnjem periodu je nepodnosljiv. Muve, obadi i ostali insekti iz balege nas grizu non stop, zvuci krajiskih narodnjaka treste ceo dan i celu noc, kanalizacija koju izlivaju direktno na ulicu siri zaraze i smrdi, smece svuda, besna sirotinja bez trunke kulture se svadja po ceo dan... Prodajem kucu u ledincima povoljno...
  • Milana

    27.05.2016 12:35
    A da malo tu decu i te roditelje obavestite gde se baca smece??? Pa sigurno stalno isti dolaze i ti isti prljaju. Naravno da je sramota sta rade i komunalna i cistoca, ali veca je sramota bacati po ulici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti