Igre bez granica na Štrandu, nagrada - letovanje

Novosadski zabavni park "Piccolo" ove godine odvešće jednu novosadsku porodicu na letovanje, što je nagrada koju će dobiti porodica koja pobedi na takmičenju u igrama bez granica.

Svojevrsne igre bez granica, zabavni park "Piccolo" organizuje u saradnji sa agencijom "NS Travel Club", koji će pobednike poslati deset dana, od 15. do 25. avgusta, na prelepo grčko ostrvo Pefki.

Prema rečima organizatora, u igrama bez granica mogu da učestvuju sva deca uzrasta do deset godina.

U prvoj fazi takmičenja, svi takmičari će biti podeljeni u odgovarajuće starosne grupe i savladavaće zadatke prilagođene uzrastu. Dok će za bebe biti organizovana trka u puzanju, malo starija deca će se takmičiti u hodanju do roditelja, a još starija u prolasku kroz različite poligone i kule u "Piccolo parku". U drugoj fazi, pobednici iz svake starosne grupe zajedno sa roditeljima učestvuju u izvršenju specijalnog zadatka, koji će imati za cilj da porodica zajedno učestvuje u kreiranju određenog kreativnog sadržaja.

Konačnog pobednika i osvajača letovanja izabraće gosti "Piccolo parka". Ali organizatori su nagrade obezbedili i za porodicu koja će osvojiti drugo mesto, a koja će otputovati sedam dana na Zlatibor, a porodica koja osvoji treće mesto dobiće mesečnu propusnicu za "Piccolo park".

Sve porodice koje sa svojom decom žele da se zabave, takmiče sa drugim porodicama i uživaju u čarima Štranda, potrebno je da do 15. juna donesu jednu celodnevnu "Piccolo" ulaznicu u "Piccolo park" na Štrandu ili u igraonicu u Fruškogorskoj 37.

Takmičenja počinju 20. juna, a proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se u nedelju, 10. jula.

Više o "Piccolo parku" možete pročitati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.