LSV: Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu

Gradski odbor LSV saopštio je da je prihvatio poziv za učešće u gradskoj vlasti jer je, kako kažu, "činjenica da su Novom Sadu neophodni krupni rezovi, veliki potezi, reorganizacije i infrastrukturni projekti".
"Važno je da u tome učestvujemo, jer LSV ima ljude i znanje da doprinese razvoju grada, a program koji nam je predočen se u velikoj meri poklapa sa našim planom i prioritetima u razvoju Novog Sada. Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu", navode u LSV.
 
Liga kaže da će aktivno učestvovati u gradskoj vlasti "kako bi maksimalno unapredili život građanki i građana, što je i normalan cilj svake stranke", naročito na lokalnom nivou.
 
"Ujedno, odluka o učešću u lokalnoj vlasti znači ne samo veliku odgovornost prema našem gradu i prema našim biračima, nego i našim političkim ciljevima, jer je rad za bolji, opremljeniji i uređeniji Novi Sad, neizostavan deo borbe za bolji život u AP Vojvodini i njenu punu autonomiju", poručuju iz LSV.
 
Podsetimo, 021 je juče pisao da je GO LSV i definitivno odlučio da uđe u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. Ligi sleduju mesta u izvršnoj vlasti, potvrdio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
 
U kojim preduzećima bi LSV mogao da dobije direktorska mesta čitajte OVDE.
 
LSV je opozicija u Pokrajinskoj vladi.
  • cicika

    26.06.2016 18:18
    Ova ponuda SNS-a je zapravo trojanski konj za Ligu,da se pocepaju i kraj tuznoj prici.
  • cicika

    26.06.2016 18:14
    Ne postoje politicki programi,stavovi,ubedjenja... Sve se zasniva na interesu!
  • Mislilac

    26.06.2016 16:59
    Kuku
    Kuku nama ako će te vi pomagati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti