Menja se kabinet gradonačelnika Novog Sada

Gradonačelnik Miloš Vučević je i pre ponovnog imenovanja počeo da menja najbliže saradnike, pa je tako funkciju pomoćnika napustilo već dvoje ljudi.
Kako 021.rs saznaje, sem odlaska Miroja Jovanovića iz Treće Srbije nazad u advokate, jer njegova partija faktički više i ne postoji na političkoj sceni, mesto pomoćnika napustio je i Bojan Torbica iz Pokreta socijalista, zbog odlaska na drugu funkciju.
 
Prema informacijama 021, očekuje se da i ostala tri mesta pomoćnika, koja trenutno zauzimaju Đula Kiš iz SVM-a, Marijana Četojević iz SNS-a i Dragan Božić iz SPO-a, budu upražnjena i da ih, nakon nove podele funkcija, dobiju drugi koalicioni partneri naprednjaka.
 
Pomoćnici gradonačelnika nemaju nikakvu izvršnu vlast, već su samo savetnici prvog čoveka grada. U praksi često obavljaju protokolarne funkcije, a povremeno nastupaju u javnosti.
 
Dosadašnji pomoćnici Miloša Vučevića uglavnom se nisu mnogo videli, sem Miroja Jovanovića koji se nekoliko puta oglašavao o pravnim pitanjima. Ostali su viđani samo povremeno na javnim skupovima.
  • мирка

    27.06.2016 22:31
    правни заступник
    Хоће сад Мироје да заступа Ћурћића или Информатику? Упознат је тематиком, он би то најбоље.
  • strucnjaci

    27.06.2016 14:13
    dragan bozic je osmislio 3d i bokanovce
    a bio je najpre u sps pa u dss pa spo pa 3d a sad ko zna gde
    ovaj strucnjak za sve i svasta je profesor istorije a bio direktor cistoce vodovoda koje je unistavao....





  • Ljudi

    27.06.2016 14:06
    ovde
    Ljudi ovde se govori o PET pomoćnika, gde su tu na spisku Savetnici, nije ovo New York ili Los Angeles, nego jeb......Novi Sad.
    Koliko ode novca na njih koji ama baš ništa ne rade osim "spletkarenja"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti