FOTO: Žena teže povređena u saobraćajci u Petrovaradinu

Troje ljudi povređeno je u Petrovaradinu danas oko 15 časova, u udesu kod Osnovne škole "Jovan Dučić" u Preradovićevoj ulici.

Tridesetjednogodišnja žena zadobila je težu povredu glave i prevezena je u Urgentni centar, navodi za 021 portparolka Hitne pomoći Kristina Jovanović. Sa lakšim povredama ruke, vrata i grudnog koša prošla su dvojica muškaraca stari 40 i 43 godine, koji su takođe zbrinuti.

Sudarili su se direktno plava "ford fiesta" i crni "golf 4". Oba vozača su lakše povređena.

Saobraćaj je za vreme uviđaja bio preusmeravan na okolne ulice.

Podsetimo da je jutros tridesetsedmogodišnji muškarac povređen u udesu na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju, o čemu opširnije OVDE.

  • Ana

    31.07.2016 19:33
    Tako
    Gospodja je bila vezana, kao i vozac, ali vozac golfa je vozio u japankama neprilagodjenom brzinom (60 km/h) ispred skole, presao punu liniju, usao u suprotnu traku i uleteo u sredinu kolone koja je tek kretala sa semafora. Vozac koji je prouzrokovao nesrecu je imao punu kasetu lekova. Sve je svima sada jasno.
  • dDdD

    27.07.2016 20:02
    ....
    Redovno ovuda prolazim, svakodvevno, i ovi sto idu u smeru ka gradu redovno seku tu krivinu kao da je staza u Monci, Ovo mi mirise na jedan takav slucaj. Potpuno odsustvo vestine upravljanja, u 80% slucajeva uopste kada se ulazi u krivinu sa spoljnje strane. Navikli novosadjani na ravno pa to ti je.
  • grunf

    27.07.2016 19:39
    Kad je sunce ili kisa, u Novom Sadu voze kao posandrcali. Ne znam jel zbog promene pritiska, ili sta se desava sa ljudima, ali tacno se primeti posandrcanost u takvim uslovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika