Tesla fest počeo na Spensu

Juče je na Spensu otvoren 24. međunarodni Tesla fest, festival posvećen inovacijama, znanju i stvaralaštu.
Juče je na Spensu otvoren 24. međunarodni Tesla fest, festival posvećen inovacijama, znanju i stvaralaštu.

Na Tesla festu učestvuje više od 100 pronalazača i inovatora sa oko 200 patenata iz Rusije, Velike Britanije, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

Eksponate će tokom festivala predstaviti individualni pronalazači, mladi talenti, studenti, preduzetnici, škole, fakulteti, instituti i preduzeća, a predviđeno je i više predavanja, promocija, susreta i poseta.

  • matematika

    13.10.2010 09:16
    poslednjih par godina objave:
    više od 100 pronalazača i inovatora sa oko 200 patenata iz Rusije, Velike Britanije, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije
    a svake godine sve manje stolova i sve manje ljudi prisutnih na prostoru odredjenom za tesla fest a i prostor je sve manji
  • eh

    13.10.2010 07:16
    gde je to on onog Tesla festa od pre 5-6 godina
    oce i to da mrdnu u bg
    svake godine sve siromasniji i slabiji
    ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.