Tribina "Mogu li i muškarci biti žrtve?" danas u Radio kafeu

Tribina "Mogu li i muškarci biti žrtve?" održaće se u danas, 29. septembra u Radio kafeu, Miletićeva 45.

Na tribini će učestvovati Dragana Ćorić iz Udruženja "Roditelj", psihoterapeut i sudski veštak Dragutin Nikolić i Dejan Pavlović iz Udruženja očeva.

Moderatorka tribine biće novinarka Nevena Vrtulek.

Program će početi u 19 časova.

Inače, statistika pokazuje da je skoro svaki treći muškarac žrtva nekog oblika nasilja. Po prijavljenom slučaju nadležnim organima, on ulazi u proceduru koja je spora i često nezadovoljavajuća po žrtvu, s obzirom na to da je nasilje nad muškarcima i dalje zanemarena, tabu tema u društvu.

Više o ovoj temi OVDE.

  • Šogun

    01.10.2016 10:18
    Muškarci mogu biti žrtve nasilja od strane žena, ali to obično nisu. Razlog tome su Njutnovi zakoni: sila masi daje ubrzanje. Prosečna žena mora da bude majstor džiudžice da bi povredila prosečnog muškarca.
    Btw, kad god mi žena kaže da ne ostavljam štrokave čarape pod stolom - meni je to psihičko zlostavljanje. Ako razumete šta hoću da kažem...
  • Smrdija

    29.09.2016 11:31
    Zrtva je svako ko zivi u ovoj nedodjiji.
  • Detoš

    29.09.2016 10:59
    Može biti žrtva zvocanja, kao ja. Gospođa se ponaša kao da ona nikad ne greši, pa čim ja nešto pogrešim odmah kreće prebacivanje. A mogao bih i ja isto da radim, imam materijala, ali nisam takav čovek. Što se seksa tiče - da ja ne pokrećem inicijativu ne bi ga nikad bilo (uz to sam jedno 70% puta odbijen).... Znam da nisam ni ja savršen, imam mana, ali što je mnogo mnogo je....

    P.S. Znate onu: koja je razlika između vile i veštice? 5 godina braka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti