"Parking servis" kupuje novo pauk vozilo

JKP "Parking servis" će do kraja godine kupiti novo pauk vozilo za 10 miliona dinara.

Portparol "Parking sevisa" Radovan Jeknić za 021.rs kaže da će ovom kupovinom Pauk služba dobiti sedmo vozilo, čime će se poboljšati njen rad, ali i smanjiti troškovi.

Jeknić objašnjava da su pojedini od šest postojećih pauka stari i njihovo održavanje mnogo košta, a zbog veličine Grada i opšte situacije u saobraćaju, saobraćajnoj policiji i inspekcijama je potrebno više pauk vozila.

"Dežurna pauk služba zajedno sa policijom i drugim službama rade 24 sata da spreče zastoje u saobraćaju. Opravdanost i potreba za novim paukom je očigledna, jer imamo šest ovih vozila čija je prosečna starost bar šest godina i njihovo održavanje je veliki trošak", objašnjava Jeknić.

Dodajmo i da je novac za kupovinu tog specijalizovanog vozila obezbeđen na poslednjoj sednici Skupštine grada, jer se za sada odustalo od podzemne garaže u Ulici Modene. Naime, Grad će početi izgradnju nadzemne garaže u Uspenskoj i Šafarikovoj ulici.

  • Pera Kontraš

    30.09.2016 09:37
    Treba pauk
    Ja bih kupio još više pauk vozila. Vozač sam i prelazim dosta km po gradu, ali uvek nađem parking. Zašto je teško malo prošetati? Hvala Bogu da imamo noge. Svi bi da parkiraju na par metara od mesta gde idu, na trotoar, na zelenu površinu, da zagrade nekog...zašto je teško minut dva prošetati? Kao da smo svi rođeni u automobilima. Najbolje ga je parkirati u dnevni boravak! A sad o bahatosti parking servisa, neću pisati, ovde je tema pauk.
  • Zare

    30.09.2016 08:05
    Sa leve i desne strane na početku Futoške ulice svakodnevno stoje vozila sve tamo do škole. Malo na zelenoj površini, malo na biciklističkoj stazi i niko ih ne dira već godinama! Mene su jedno kišno jutro, a bila je neverovatna provala oblaka, odneli sa slične površine ali u ul. Branislava Nušića jer je ono blato tamo sa desne strane okarakterisano kao zelena površina. Platio sam oko 18.000 dinara za pauka i kaznu. Ovaj kriterijum, tj. nedostatak istog, po kome se odnose vozila iz sporedne ulice jer su NEKOME zasmetala dok hiljade novosadjana nemoćno posmatra kako se pojedinci bahate parkirajući u najstrožem centru na zelenoj površini, biciklističkoj stazi i ometajući kretanje saobraćaja u jednoj od najprometnijih ulica u gradu, čini "pauk" parking servisa potpuno bespredmetnim. Zato ne podržavam nabavku novog vozila jer sigurno neće doprineti boljem protoku saobaraćaja u gradu nego samo biti produžena ruka samovolje pojedinaca kojima se može!
  • Boki

    29.09.2016 21:53
    Vauuuu blago njima. Nikad nisu bili niti ce biti deo ovog naroda nego prokleti otimaci i hostapleri. To je banda koja nam je nametnuta radi pljacke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti