FOTO: Mlečni proizvodi, peciva, plodovi mora i slatkiši po niskim cenama na Novom naselju

Prodavnica u kojoj se burek sa mesom ili sirom može kupiti za samo 35 dinara, a po sličnoj ceni i najrazličitija peciva i hlebovi, poslastice, meso, plodovi mora i zamrznuto voće i povrće otvorena je na Novom naselju.

Kompletan asortiman mlekare "Kuč", raznovrstan zamrznuti program voća, povrća, peciva, ribe i mesnih prerađevina može se naći u prodavnici "Hleb i Mleko" koja se nalazi na Bulevaru Jovana Dučića 21.

Tokom celodnevnog radnog vremena u ponudi su pekarski proizvodi po višestruko sniženim cenama.

Iako su snižena peciva od prethodnog dana, dostupna su od 7 do 21 čas, do kada radi ova pekara, a uglavnom su to proizvodi od integralnog brašna koji inače mogu stajati duže. 

Ponuda peciva je šarenolika, od integralnog hleba od celog zrna, do kukuruznih kiflica, posnih kiflica, mediteranske pogače, najrazličitijih kroasana, kao i pogačica sa sirom.

Na raspolaganju je deset vrsta hleba: manastirski, heljdin, crni, polucrni, beskvasni i drugi, koji koštaju od 30 do 35 dinara. U pekari kažu da se najviše prodaju peciva i mlečni proizvodi.

U prodavnici "Hleb i mleko" prodaju se raznoliki mlečni proizvodi mlekare "Kuč", a od ostalih brendova, tu su Mara i Fanico (bez aditiva) zamrznuta testa, "Kao nekad" snižena peciva, Barka riba, Hungerit mesni proizvodi, Abc povrće, kao i domaći rezanci ručno pravljeni bez vestačkih boja.

 Po vrlo niskim cenama može se naći zamrznuti ananas, maline, kajsije, borovnice, boranija, grašak, mešavina za rusku salatu, smrznuti pomfrit, aronija ili carsko povrće.

Plodovi mora su takođe kupcima na raspolaganju, očišćena lignja, gambori, skuša, oslić hoki ili očišćene dagnje.

Od slatkiša su tu nudle, štrudle sa višnjama, makom ili orasima, krempite, knedle sa šljivama, jafa rolnica, takođe i mini pice i podloge za picu.

Pileći batak i karabatak, pačiji gril, ćureći medaljoni punjeni sirom, ćureće mleveno meso, ćureći nugets, pačija leđa, pohovani sir, koktel slanina i ćureći kordon blu, deo su ponude mesnih prerađevina.

Pored niskih cena, u prodavnici su česte akcije, pa se tako ove nedelje za svaki kupljeni pekarski proizvod, dobija mleko za samo 55 dinara. Vlasnik radnje Goran Kamasi kaže da će se praksa nastaviti i da će svake nedelje kupce iznenaditi drugačijim akcijama.

Trend snižavanja cena peciva u pojedinim novosadskim pekarama pred kraj radnog vremana bio je aktuelan prošle godine, ali je vremenom obustavljen. Na ovom mestu su cene iste sve vreme.

  • @Veganka

    14.10.2016 12:03
    U svemu treba biti umeren i postovati svakoga. O zivotinjama treba isto tako savesno brinuti.

    Mogu da primetim da se ovde stalno ostavljaju veoma agresivni komentatori vegana. Statistika kaze da kod nas ima jako malo vegana koji su to iz uverenja najveci deo je onih koji su upropastili svoje zdravlje do 50 godine i kada njihov organizav vise nije mogao da podnese normalnu ishranu postaju agresivni vegani.

    Bolje bi bilo da u mladosti nisu preterivali sa alkoholom i drugim porocima, da su bili umereni i ne bi imali zdravstvenih problema zbog kojih su sada prinudni vegani. To je veromatno i uzrok ove agresije...
  • Veganka

    13.10.2016 16:33
    Malo edukacije o nastanku sirovina za nahvaljeni asortiman:

    http://youtu.be/udiBgzcqNNY
    http://youtu.be/lk49AaXbZnI
    http://youtu.be/0mfpUF2DgJQ



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti