Konferencija kreativnih medija u klubu Fabrika

"PDP Local" održava se tokom vikenda u kluba Fabrika u Kineskoj četvrti.

"PDP Local" je događaj posvećen lokalnoj sceni Novog Sada u oblasti kreativnih medija.

Sastoji se iz dve panel diskusije, 4 paralelne izložbe, kao i specijalnog dela tokom kojeg će svi zainteresovani imati priliku da budu uključeni u kreativni proces izrade radova odabranih umetnika. Svi posetioci moći će u okviru Local Market-a da kupe radove u raznim formama poput postera, majica i cegera.

Ulaz je slobodan, a program počinje u 17 časova.

PDP je konferencija kreativnih medija koja se već 9. godinu održava u Novom Sadu. Konferencija okuplja dizajnere, fotografe i druge vizuelne stvaraoce sa ciljem da putem predavanja, radionica i izložbi edukuje publiku u oblastima kreativnih medija, kao i da putem konkursa promoviše rad studenata i mladih autora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti