Drakulić menja Novikova u Briselu

Pokrajinska vlada imenovaće najverovatnije Nebojšu Drakulića (1968) za novog šefa kancelarije Vojvodine u Briselu.

On je trenutno pomoćnik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj i međuregionalnu saradnju i na toj funkciji naslediće Predraga Novikova iz Demokratske stranke, čije se razrešenje očekuje već na narednoj sednici Vlade.

Novikov je na čelu Kancelarije Vojvodine u Briselu od 2011. godine, a pre toga bio je direktor Kancelarije za evropske poslove Vojvodine.

Premijer Vojvodine Igor Mirović je ranije najavio da će se ispitati opravdanost postojanja Kancelarije, te da će se detaljno ispitati svi poslovi koje je ona obavljala tokom godina. Kancelarija Vojvodine u Briselu je smeštena u zgradi Misije Republike Srbije pri Evropskoj uniji.

  • Ljosa

    22.10.2016 10:18
    Napravi brale nesto dobro pa tek onda gasi staro, jer jedan pametan narod kaze " prvo kupi gace pa poderane baci"
  • Mel Gibson

    22.10.2016 09:56
    Ludilo
    Svi funkcioneri DS prelaze u SNS. To je kraj SNS-a.

    A Novikovu je inače istekao mandat.
  • mile

    22.10.2016 07:37
    Ma sve genijalci ukinite samo nek ostanu vasi bolesni umovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.