Da li Novom naselju treba kulturni centar?

Stanovnici Novog naselja ovih dana mogu da iskažu svoje mišljenje o potrebi da ovaj deo grada dobije kulturni centar.

Udruženje mladih Novo kulturno Naselje pokreće inicijativu za otvaranje Kulturnog centra "Novo naselje" za kulturne i umetničke programe, radionice, edukativne programe i ostale vidove ispoljavanja umetničkog stvaralaštva. Upućuju i javni poziv građanima Novog naselja da se aktivno uključe.

"Građani su anketu mogli da popune na festivalima '21114 – Film fest' i 'Dobro došli na Naselje 3', a ovih dana volonteri Novog kulturnog Naselja sprovode anketiranje i na ulicama ovog dela grada, gde građani svih uzrasta mogu da daju svoje mišljenje i viziju potencijalnog novog mesta. Takođe, 1. novembra u 19 časova u prostorijama Mesne zajednice 'Bistrica' u ulici Braće Dronjak 11, održaće se i prva javna prezentacija i debata o potencijalu i značaju Kulturnog centra u jednoj od najvećih mesnih zajednica u Srbiji, nakon koje će biti organizovano još sličnih javnih diskusija", poručuju iz ovog udruženja.

Svi koji su zainteresovani da iskažu svoje mišljenje mogu ispuniti anketu OVDE.

Ovu akciju udruženje ostvaruje uz pomoć Robert Bosch fondacije i udruženja MitOst e.V.

  • Cisko disco

    28.10.2016 00:04
    Ma,da.
    A,ne treba nam još jedna kladionica,benzinska pumpa,trzni centar,banka auto perionica i da mozda i deponija ind.odpada da nam privrednici iz okoline uze i šire ne bacaju smece više u kontejnere.
  • treba podrska

    27.10.2016 22:30
    kakvi smo mi to
    Treba i iako nisam SA Novog naselja treba ih podrzati jer momci nesto rade za sve i pokazuju inicijativu i ulivaju nadu da nasa deca nisu samo losa i da hoce da rade i menjaju. AKO MOZE DOCI CU DA DAM SVOJ POTPIS I OVAKO SAM CESTO TU.
  • uki

    27.10.2016 19:36
    @dobro pa omladinska prestonica jos uvek nije proglasena, druskane ;) sto ljubomorises, pusti ljude da rade nesto korisno, ako mozes i zelis pomozi, ako ne, bolje ne pljuj tudj rad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti