Pokretne stepenice od 5. novembra

Pokretne stepenice u podzemnom prolazu proradiće od 5. novembra.
Pokretne stepenice u podzemnom prolazu proradiće od 5. novembra.

Tehnički prijem će biti urađen 4. novembra, a do tada će stepenice biti testirane. U pothodniku će biti instaliran i videonadzor, kako bi se nove stepenice zaštitile od vandala. Kamere će biti povezane s policijom, a novac će biti izdvojen od para "Poslovnog prostora".

Za nove pokretne stepenice grad je dao 12 miliona dinara.

  • ne verujem!

    29.10.2010 05:29
    samo video nadzor?! ja predlazem i cuvara 00-24. ipak, pokretne stepenice su pokretne stepenice. i neka stave pod video nadzor i zardinjere, i prosjake, i sve! kakva prozaicnost, vise se ni ne trude da "upakuju" kradju, kao da smo ometeni..
  • emanon

    28.10.2010 17:47
    Stare su stradale izmedju ostalog jer ih je nako stalno njakao i namerno kvario. Ko? Pa oni sto sednu sa kutijom od cipela i prose a stepenice su kvarili kako ljudi ne bi isli njima nego da moraju da prodju pored njih i udele im koji dinar.
  • Sale

    28.10.2010 08:47
    Zaštita
    Stare su stradale navodno "do nepopravljivosti" zato što se slivala kiša i što su huligani "puštali" žardinjere niz stepenice. Ako se sada ne postavi slivnik i zaštitni stubići, i ove će stradati. Bez obzira na video nadzor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.