Budžet za dečiju i socijalnu zaštitu ostaje isti?

Budžet gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu će 2011. verovatno ostati na istom nivou kao i ove godine, kaže za Radio 021 načelnica Vera Grkavac.
Budžet gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu će 2011. verovatno ostati na istom nivou kao i ove godine, kaže za Radio 021 načelnica Vera Grkavac. Prema njenim rečima, uprava nastoji da umreži nevladine organizacije koje rade u određenim sektorima, čime se kvalitetnije usluge dobijaju za istu količinu novca. Vera Grkavac ističe da će se nastojati da utvrđena prava i dosadašnje finansiranje ostanu neizmenjeni.

"Trudićemo se da proširujemo broj korisnika za ostvarivanje postojećih prava, ali i da uvećamo broj usluga koje nudimo, a koje su korisnici procenili kao potrebne", rekla je ona.

Podsetimo, član Gradskog veća za finansije, Živko Makarić, rekao je za Radio 021 da će se nastojati da budžet i naredne godine bude ujedno socijalni i investicioni. Ove godine je za socijalnu i dečiju zaštitu iz budžeta grada izdvojeno oko 670 miliona dinara. (A.F.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti