Prodat Zvezda film

Na aukciji u Agenciji za privatizaciju u Beogradu, novosadski "Zvezda film" prodat je po početnoj ceni od  4.170.000 dinara, petrovaradinskom preduzeću "Akvatilus grup", koje se bavi čišćenjem zgrada, a koje je registrovano i za spoljnotrgovinski promet.

Na aukciji u Agenciji za privatizaciju u Beogradu, novosadski "Zvezda film" prodat je po početnoj ceni od  4.170.000 dinara, petrovaradinskom preduzeću "Akvatilus grup", koje se bavi čišćenjem zgrada, a koje je registrovano i za spoljnotrgovinski promet.

U sastavu "Zvezda filma" nalaze se bioskop "Reks" u Ulici Modene, Mala sala bioskopa "Arena" na Bulevaru Mihajla Pupina i Narodni bioskop u Futogu. Novi vlasnik u obavezi je da zadrži delatnost dve godine, ukoliko ugovorom ne bude predviđeno drugačije, a obavezan je i da uloži 7.251.000 u ovo preduzeće.

"Akvatilus grup" osnovan je pre dve godine, a prema finansijskom izveštaju, prethodne dve nije imao promet.

"Zvezda film" prodat je iz petog pokušaja, jer na prethodnim aukcijama nije bilo zainteresovanih za kupovinu. Podsetimo da je iz ovog preduzeća ranije izuzeta Velika sala bioskopa "Arena", te letnji bioskop "Porta", koji su pripali Gradu, kao i bioskop "Jadran", koji je namenjen Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.

  • Strašno

    01.11.2010 19:56
    Strašno
    Pa da je ta firma barem iz Novog Sada, nego su Petrovaradinci morali da nam otkupe naše bioskope. E moj Novi Sade bolje da te nema. A šta znači kluzula "osim ako ugovorom ne bude predviđeno drugačije"? Ajde sad smanjite doživljaj. Sve je urađeno po zaakonu. Ako se nekom ne sviđa neka promeni vlast pa nek menja zakon. Trenutno su da podsetim na vlasti u gradu, pokrajini i republici demokrate.
  • 31.10.2010 14:29
    Sramota.Vide vlastodrzci da narodu nista ne smeta pa rade sta hoce.Ja radim koliko oni imaju godina,u penziju necu nikad,deca mi nemaju posao,muz na vreme umro da se sa nama ne zlopati a gradili smo ovaj grad da ga ovi nesrecnici kupe za tepsiju ribe.
  • DD

    31.10.2010 12:24
    tužni Novi Sade, ko li nam te krade.. :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti