Predškolska ustanova traži još radnika

Predškolska ustanova traži da se u "Radosnom detinjstvu" zaposle još 122 osobe, jer je predviđeno da se broj dece u vrtićima poveća za 710, u odnosu na prošlogodišnjih 14.400.  
Predškolska ustanova traži da se u "Radosnom detinjstvu" zaposle još 122 osobe, jer je programom rada predviđeno da se broj dece u vrtićima poveća za 710, u odnosu na prošlogodišnjih 14.400 mališana.

Takođe, predviđeno je da se broj vaspitnih grupa sa 573 poveća na 619.

Član Gradskog veća zadužen za obrazovanje, Milan Đukić, kaže da je za nova zapošljavanja potrebna saglasnost republičkog Ministarstva finansija.

On dodaje da program Predškolske ustanove, koji je u petak usvojila Skupština grada, predviđa do sada najkraću listu čekanja, te da bi do aprila trebalo da bude poznato da li će "Radosno detinjstvo" biti reorganizovano.

U skladu sa Zakonom o predškolskom vaspitanju i obrazovanju, "Radosno detinjstvo" trebalo bi da se podeli na sedam ustanova, jer jedna treba da ima oko 3.000 mališana.

  • Milojko.

    01.12.2010 11:52
    Ko želi da dobije posao
    neka se javi direktoru ili njegovoj rodbini koju je zaposlio,samo neka ponese kovertu,nema ništa ne lepe oči. I da,kad počinje sa svojim radnicama da čuva vrtiće?Mogli bi i da pričuvaju koševe i žardinjere ne keju pošto nema ko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti