FOTO: Napokon uklonjen otpad u blizini vrtića na Rotkvariji

Krupni otpad koji je nedeljama izbacivan u blizini dečijeg vrtića u Ulici Felegi Tivadara na Rotkvariji uklonjen je posle pisanja našeg portala.
Dušeci, televizor, fotelje i drugi otpad gomilali se na zelenoj površini pored igrališta. I dok Čistoća uspe deo krupnog otpada da odnese, uporni građani nastavljaju sa iseljavanjem nameštaja na istu lokaciju.
 
 
 
Čistoća je u nekoliko navrata imala problema s odnošenjem otpada u ovoj ulici. Pre dve godine, kada su kontejneri odatle bili izmešteni, građani su nastavljali da bacaju smeće na isto mesto, u imaginarne kontejnere. Stvorila se mini-deponija, koju je Čistoća odnela i vratila kontejnere na staro mesto.
 
 
Takođe, u istoj ulici su prošle godine pojedinci uporno bacali smeće kroz prozor.
 
Podsetimo da Čistoća obavlja odnošenje krupnog otpada. Potrebno je preduzeću prijaviti lokaciju, čime bi se izbeglo gomilanje smeća na ulicama. 
 
O tome kako u Vojvodini treba da se ukloni 600 deponija za 12 godina možete da čitate OVDE.
  • đokica

    20.11.2016 11:06
    #####
    U Gradu na mestima gdesu kontajneri, deponije stvara Gradska čistoća!?
    Koju plaćaju građani,Grad i od reciklaže može debelo da se zaradi!?
  • Комша

    20.11.2016 09:32
    Лиман 3 - Макјато
    Неки грађани остављају стари намештај и кабасти материјал у старим бетонским оградама за контејнере које су остале након што су склонили контејнере због уградње подземних.
    Зато, на пример, треба срушити ту стару ограду на паркиралишту код Макјата у Шекспировој. Ем више не би ту ништа остављали, ем би могли да направе 2 пристојна паркинг места + једно дрво. Молимо вас лепо...
  • Gradjanin

    20.11.2016 09:20
    Satelitska pijaca
    A sta reci o nebrizi prema gradjanima Satelita koji deceniju i po trpe deponiju na uglu kod Satelitske pijace blizu ulice Andje Rankovic. Umesto da pomognu beskucniku da dobije neki smestaj lii posao u JP Cistoca jer ocito zivi od sakupljanja sekundarnih sirovina - niko od nadleznih se ne osvrce. Okolo sve penzioneri ili siromasne porodice sa decom. Koga briga za sirotinju! Kako proslu tako i ovu vlast. Sram vas bilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti