Uskoro zamena oštećenog kandelabra

Kandelabr na Trgu slobode koji je oštećen prilikom rekonstrukcije kanalizacione mreže, trebalo bi da bude popravljen u naredne tri nedelje.
Kandelabr na Trgu slobode koji je oštećen prilikom rekonstrukcije kanalizacione mreže, trebalo bi da bude popravljen u naredne tri nedelje.

Privatna frima koja je bila angažovana na radovima, i koja je oštetila stub, platiće zamenu 300.000 dinara. Trenutno se na Trgu nalazi samo osnova stuba, jer je postojala opasnost da se oštećena svetiljka sruši.

Kako saznaje Radio 021, nije u planu skoro postavljanje još takvih stubova u centru Novog Sada.

  • Ja

    03.11.2010 09:30
    @ Anonimus
    To je druga tema. Zasto onda nisu prokomentarisali "Ha, to znaci da su oni pre toliko i toliko vremena iz gradskog budzeta izdvojili 300000 din za jedan kandelaber, lopovi!", vec su se negativni komentari odnosili na popravku kandelabera, pa se tako i moj komentar na to odnosio. I ako vec pricamo o tome koliko je kostao kandelaber, mislim da je kostao i vise, ako popravka necega kosta 300000 din, ne verujem da je to cena i novog, zar ne?
  • 02.11.2010 14:54
    @Ja: Ako zamena košta 300000, to znači da je i ugradnja nove koštala otprilike isto, a to smo mi platili. Za te pare može da se kupi auto, a ne bandera. Koliko bandera ima u gradu, ispada da nam grad svima dođe po auto.
  • h1n1

    02.11.2010 11:35
    xaxaxaxaa
    ajmo ljudi, ovo je gorući problem za Novi Sad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti