Mirčić: Radikali ne trguju s demokratama

To što je izlazak radikala sa sednice Skupštine grada u petak, za posledicu imao izbor kadrova partije Maje Gojković na gradske funkcije, za Srpsku radikalnu stranku ne predstavalja saradnju s vladajućom koalicijom na gradskom nivou.
To što je izlazak radikala sa sednice Skupštine grada u petak, za posledicu imao izbor kadrova partije Maje Gojković na gradske funkcije, za Srpsku radikalnu stranku ne predstavalja saradnju s vladajućom koalicijom na gradskom nivou.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke, Milorad Mirčić, kaže za Radio 021 da je takva konstrukcija za radikale nerazumna, te da jednostavno ne žele da učestvuju u lakrdiji koja se zove – funkcionisanje lokalne samouprave.

"Kada su odbornici Srpske radikalne stranke izašli iz Skupštine, videli smo kakva je to ljubav, kakva harmonija vlada među onima koji su javnost opterećivali time kako neće podržati rekonstrukciju vlasti. U suštini, to je jedna prirodna koalicija", kaže Mirčić, komentarišući proširenje vladajuće gradske koalicije, Narodnom partijom.

Podsetimo da su kadrovi partije Maje Gojković u petak, na gradske funkcije izabrani glasovima demokrata, stranke G17 plus i Narodne partije. Ti glasovi ne bi bili dovoljni za izbor, da su radikali ostali na sednici i glasali protiv, s obzirom da su odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpskog pokrata obnove, bili uzdržani prilikom glasanja, iako se zvanično protive saradnji s partijom bivše gradonačelnice. (D.S.)
  • aNTIRADIKAL

    18.11.2010 07:24
    ČEKAJUĆI ŠEŠELJA
    Pet minuta radnog staža u Novkabelu, a posle toga kada nam je zaseo za vret ne pušta nas već
    25 godina. Pored silnih gradskih (i republičkih) funkcija, zamislite bio je i GRADONAČELNIK ! N.Sada. Iako siromaškog porekla ZARADIO ? je ogroman stan (sam je na spratu). O ženinom SPORTSKOM CENTRU znam samo da je u izgradnji. To su samo sitni elementi njegova biografije, a nadam se da će podelom SRS njegovo krilo stranke pasti ispod izbornog cenzusa a on nas osloboditi makar prisustva u javnosti.
  • eskim

    02.11.2010 12:19
    @"milica"
    Zašto pričate poluistine? Nije zaposlio kuma, već rođenog brata kada mu je radikalski direktor dao otkaz, zbog manjka u kasi. I to je lepo iz "Gondole" pozvao Pajtića i ovaj je u roku od 30 sekundi pronašao posao za Mirčića mlađeg. Nema ništa tu lošeg, gore je što je drugi krug pokrajinskih izbora prodat, tj prepušten demokratama zarad izgradnje sportskog centra na Banstolu. E radikali,radikali postadoste mali.
  • Milica

    02.11.2010 09:42
    Bruka
    Što ste tako naivni, pa to je sve ista banda. Pitajte Vi lepo tog nadobudnog db-ovca Mirčića ko mu je zaposlio kuma, i to telefonskim pozivom na javnom mestu da se svi okreću i slušaju? Odavno radikali diluju sa dekoratama,posebno u pokrajini, samo mi nije jasno koji je interes žutih da to rade.Ineteres imaju očigledno samo njihovi pojedinci.Kad sam videla onog Dragoslava Petrovića da šuruje sa Mirčićem bila mi je muka od svega.Ništa me više ne može iznenaditi, pa ni ovo novo što je samozvani vojvođanin,broker i kolovođa lige bez radnih navika i brige kupio mesto direktora Elektrovojvodine.Džaba mu kad će na radost svih nas vojvođana,ostati ispod cenzusa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti