Bežični Internet se širi po gradu

Futoški park trebalo bi uskoro da dobije bežični Internet, saznaje Radio 021.
Futoški park trebalo bi uskoro da dobije bežični Internet. Portparolka Informatike, Gordana Galešev, kaže da su nabavljene sve dozvole, a planirano je uvođenje bežičnog interneta i na Štrandu i oko novog košarkaškog terena na Keju.

"Kada je u pitanju Petrovaradinska tvrđava, bežični internet pokriva Gradić i oko hotela "Leopold, a treća i četvrta lokacije će biti vidikovac i oko Akademije umetnosti", navodi Galešev.

U "Informatici" nisu znali da kažu kada će ovi delovi grada dobiti bežični internet. Projekat je do sada sproveden u centru grada, u Limanskom parku, kao i u delu Petrovaradinske tvrđave.

Vrednost projekta je oko milion dinara.

  • Igor

    23.12.2010 14:58
    nepravda
    dok pojedini delovi grada dobijaji internet što pozdravljam, ne bi smeli da zaboravimo naše sugrađane koji žive na Sajlovu i Adicama bez kanalizacije, bez asfaltiranih ulica, bez pešačkih staza za decu
  • Duck

    04.11.2010 17:03
    Stvarno lepa vest :-)
  • Piplfoks

    03.11.2010 15:03
    Ma da, stanovi su deljeni po političkoj liniji, a baš sve kuće do poslednje su pošteno kupljene:D A tek što mi se sere od budalastih kovanica kao što je "socijalna cena grejanja". Ispadnemo mi sa centralnim grejanjem krivi samo zato što smo plaćali polupodnošljivu cenu, a one što se greju na gas pljačkaju već godinama. Evo sad će i centralno da poskupi, hoće li vam onda biti lakše? A neće poskupeti zato što cena nije bila "ekonomska" i slične baljezgarije, nego zato što veliki dužnici duguju milione, a Toplana se bahati umesto da uteruje dugove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti