Nove radionice "Majčino mleko-najbolja hrana"

Služba patronaže Doma zdravlja Novi Sad počinje sa realizacijom projekta "Majčino mleko-najbolja hrana 2".
U ponedeljak 5. decembra će biti održana predavanja u Mesnoj zajednici u Petrovaradinu u 10h i u Bukovcu sa početkom u 12h.
 
U utorak, 6. decembra održaće se predavanje u Mesnoj zajednici Sremska Kamenica u 11h.
 
Cilj projekta je podizanje svesti trudnica o važnosti majčinog mleka za novorođenčad i odojčad, pošto smo svedoci agresivne kampanje promocije adaptiranih formula u prethodnom period. Nakon predavanja o prednostima majčinog mleka, načinu razvoja laktacije, položajima za dojenje, problemima koji mogu da se jave kao i načinima za prevazilaženje istih, očekivana je diskusija na temu dojenja, rutinske nege novorođenčadi, pa i samog porođaja.
 
Ciljna grupa su trudnice koje zbog mesta stanovanja retko posećuju Školu za trudnice Doma zdravlja Novi Sad. Planirano je da se održe predavanja u 14 mesnih zajednica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti