Dečake udarila struja dok su krali bakar iz trafostanice, deo Novog Sada ostao bez struje

Dvojica dečaka povređena su, oko ponoći, prilikom krađe bakarnih delova sa trafostanice na Rumenačkom putu.

Tada je došlo do strujnog udara u kojem su dečaci povređeni, a koji je doveo do kratkog nestanka struje u delu Novog Sada, pretežno na Detelinari.

Kako je saopštila policija, sumnja se da su oni zajedno sa jednim 33-godišnjim Novosađaninom krali bakar. Prilikom strujnog udara jedan šesnaestogodišnjak je zadobio opekotine opasne po život, a drugi je lakše povređen.

Teže povređeni dečak smešten je u bolnicu. Policija je pronašla preostalu dvojicu osumnjičenih i protiv svih će podneti krivičnu prijavu za krađu.

  • NS

    24.12.2016 07:27
    Neko veče jedva dočkah da mi donesu pivo i dok sam gledao kako lepo drži penu odjednom iznad čaše neko otvori kolekciju novčanika i torbica. Ne gledajući koje kažem prijetelju kako sam baš na ovom sajtu napisao da su nam letos dok smo pojeli porciju sladoleda 3 puta dolazili da traže pare i jednom nudili isto na prodaju ne navodeći ko je to bio.
    Tada se prodavac odmakne od stola i kaže "Dobićemo mi svoju državu"!
  • ime

    23.12.2016 18:18
    haha
    Sada je lik opravdao svoj naziv - Garavi!
  • mrva

    23.12.2016 18:14
    Šesnaest godina nije malo da bi bio baš tako glup. Jesu deca ali nisu bebe.

    @Manus
    Mora da je mnogo važan projekat kada ga radiš na kompjuteru bez UPS-a! Jedna od prvih stvari koju sam uradio je da obezbedim kompjuter upsom. Ipak je ovo jedan šupak od zemlje gde ovakve stvari nisu retkost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.