Simfoničari i orkestar Bobana Markovića večeras na Trgu slobode

Simfonijski orkestar 2021 sa solistima Srpskog narodnog pozorišta i Sergejem Trifunovićem, kao i duvački orkestar Bobana Markovića nastupiće večeras, za Srpsku Novu godinu, na Trgu slobode.
Program će početi u 21 čas kada će više od 60 simfoničara orkestra Novi Sad 2021 predstaviti publici najveće hitove filmske muzike, pretežno iz domaće kinematografije. Ovaj spoj klasike i popularne muzike dopuniće nastup solistkinje Srpskog narodnog pozorišta Jelene Končar, solistkinje Milene Srdić i glumca Sergeja Trifunovića
 
Zbog niskih temperatura, Simfonijski orkestar 2021 održaće koncert u Gradskoj kući, dok će publika nastup moći da prati preko video bima na Trgu. 
 
U nastavku programa nastupiće novosadski DJ Fanatik sa svojim setom filmske muzike. Nakon toga sledi nastup duvačkog orkestra Bobana Markovića. Ovaj orkestar proslavio se širom sveta energičnim nastupima, kao i muzikom za film Emira Kusturice "Underground".
  • Novosadjanin

    13.01.2017 13:48
    @Lol i drugi lazni humanitarci
    Dojadilo mi je vise slusati u humanitarnim akcijama samo za novogodisnje praznike. Ako vam je jedini nacin da nadjete novac za humanitarnu pomoc ili donaciju za medicinsku aparaturu gradski budzet za Novu Godinu batalite sve sto ste naumili jer vam humanitarna pomoc nije prioritet vec iskljucivo sebicnost i osecaj kojim se napunite kad govorite takve stvari. Da li se slazem da se budzet grada u ovolikoj meri trosi na praznike? Apsolutno ne jer se mogu naci privatni sponzori i onda neka se od tog novca trosi na proslave (drzavu da ne pominjem, samo Novi Sad ima daleko vecih finansijskih potrepstina od proslava), ali mi ne pada na pamet da se neke humanitarne akcije setim samo za praznike kako bih nadmeno komentarisao zbog sopstvenog ega. Cak i ako neko nije u finansijskoj mogucnosti da donira novac uvek postoje i volontiranja.
  • Jeremija

    13.01.2017 11:23
    ... LEBA I IGARA ! - dodao bih za veselo krdo , kojem je dobro i kada je ....
    Stvarno smo prebogata država , pokrajina i grad ... , već mogu da vidim govnjive motke u bliskoj budućnosti .
    Nisu krivi izvodjači - krivi smo mi .
    Biće to LUD doček uz ledenu kišu i severac od 5 m/s na 0*C .
    BTW Sergej nastupa uz duvački orkestar ... :)))
  • ns

    13.01.2017 09:48
    haha
    Je l' simfonijski orkestar nastupa sa Sergej Trifunović? hahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič