Uprava Spensa se sastala sa sportistima zbog žalbi na hladne sale

Uprava Spensa je danas održala sastanak sa sportskim klubovima nakon što su se u javnosti pojavile žalbe na hladnoću u salama gde se održavaju treninzi i utakmice.

U saopštenju je navedeno da je direktor Spensa Milan Jarić izjavio da su sve službe preduzeća predane u nameri da svim korisnicima sportskih prostora omoguće maksimalno dobre uslove kao podršku za postizanje vrhunskih rezultata u sportovima, kojima se bave.

"Rukovodstvo je istaklo napore svih stručnih službi za održavanjem tehničkih sistema na optimalno prihvatljivom nivou, naročito grejanja u uslovima izuzetno niskih spoljnih temperatura", navodi se u saopštenju.

Uprava je navela i da su na sastanku predstavnici klubova izrazili zahvalnost i kako se navodi, "još jednom potvrdili koliko su zadovoljni uslovima, koje imaju na Spensu".

Sastanku su prisustvovali predstavnici sledećih sportskih klubova: Rvački klub "Novi Sad", Odbojkaški klub "Vojvodina", Odbojkaški klub "Novi Sad", Odbojkaški klub "FOK", Badminton klub "Novi Sad", Klub malog fudbala "Tvrđava internacional", Košarkaški klub "Novosadska ženska košarkaška akademija", Košarkaški klub "Vojvodina", Košarkaški klub "Star" i Ženski košarkaški klub "Proleter".

Podsetimo da su se predstavnici Odbojkaškog kluba "Vojvodina" požalili da se sportisti i članovi stručnog kluba smrzavaju i da su svi bolesni već dva meseca jer treniraju u nehumanim uslovima jer je u salama na Spensu hladno. Za 021.rs su sa Spensa i iz Novosadske toplane demantovali da ima problema sa grejanjem u ovom objektu, kao i da nije bilo žalbi u proteklom periodu na hladnoću.

Dodajmo još da odbojkaši Vojvodine danas od 19 časova u maloj sali Spensa igraju utakmicu protiv Arkade iz Galacija.

  • Pajo PatriJota

    12.01.2017 14:15
    xaxaxa
    Eno hala u Futogu,eno hala na Klisi,jel morate na Spensu.
  • gari

    11.01.2017 21:41
    Živane, koji ti je vrag? Ti bi ceo grad da srušiš, pa da se gradi novo. :D A koje nema teorije da bi bilo kvalitetnije. A i sam to dobro znaš. Spens samo treba malo zakrpiti, sigurno je gore milion rupa kroz koje duva hladan vazduh.
  • ns

    11.01.2017 17:20
    Pitam se koliko klubovi placaju spensu i da li mu uopste placaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti