"Liceulice" i u Novom Sadu

Magazin „Liceulice“ izlazi jednom mesečno i po ugledu na ulične novine ( street paper) na Zapadu, prodaju ga beskućnici, mladi sa ulica, najsiromašniji i najugroženiji pripadnici marginalizovanih grupa u Srbiji.
Magazin „Liceulice“ izlazi jednom mesečno i po ugledu na ulične novine (street paper) na Zapadu, prodaju ga beskućnici, mladi sa ulica, najsiromašniji i najugroženiji pripadnici marginalizovanih grupa u Srbiji.

Od ponedeljka magazin se prodaje i na četiri punkta u Novom Sadu. Polovina zarađenog novca je zarada mladih prodavaca, dok se preostala suma koristi za dalji razvoj novina i slične projekte.

Novi broj uličnih novina posvećen je ekologiji i reciklaži.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti